Чай облепиха за детоксикация

Чай облепиха за детоксикация

НОВ
12.90 лв.
Купи
Облепиха - това е истински склад на витамини. Тя съдържа голямо количество витамин С и много други активни съставки, които са отговорни за лечебните и противовъзпалителни свойства на плодовете. Антиоксидантите и витамин Е помагат на кожата да се запази по-дълго време млада и здрава. Чай от облепиха (морския зърнастец) е много полезен за профилактика на много заболявания, а с мед - това е просто вълшебна напитка, а освен това и много вкусна!
 
Най-доброто за вашето здраве! Напълно натурално!
Препоръчва се за възрастни и деца за общото укрепване на организма!
• Укрепва имунната система
• Намалява възпалението
• Подобрява гъвкавостта и пропускливостта на кръвоносните съдове
• Помага за поддържане на нормално кръвно налягане
• Помага за намаляване на холестерола и поддържа здравето на сърцето
• Помага при хронично заболяване на белия дроб, черния дроб и стомашно-чревния тракт
 
Кристина Азарян, общопрактикуващ лекар и дерматолог: „Подпомага регенерацията на клетките на кожата и лигавиците. Помага при лечението на хронични белодробни, чернодробни, гастроентерологични заболявания, и в случаи на атеросклероза. Препоръчва се при пациенти с онкологични заболявания. Облепихата е мощен антиоксидант и източник на енергия! Укрепва имунната система”.

Начин на приготвяне: Изсипете 1-2 супени лъжици в 200 мл. вряща вода, затворете с капак и оставете чаят да се запари в продължение на 15 минути. Прецедете готовата напитка, сложете мед и поднесете.

Обем: 75 гр.


Състав:

Сертифицирани органични листа и плодове на облепиха - 70% листа и 30% плодове облепиха (морски зърнастец).